Om oss

Vi är ett drift- och skötselbolag som startades 2011 av Lennart Heneskär. Lennart har många års erfarenhet av Systematiskt Brandskyddsarbete  (SBA) och har tidigare jobbat många år som brandmästare.

Våra kunder är främst kommersiella fastighetsägare och bostadsrättsföreningar men vi riktar oss även till kommuner och specialfastigheter. Vi hjälper våra kunder med allt ifrån Drift & Skötsel till Brandskydd, Energioptimering och kostnadseffektivisering. Vi erbjuder även kurser och utbildningar inom brandskydd, heta arbeten och hjärt och lungräddning.

Tillsammans med våra kunder vill vi  vara ett bollplank där vi vill vara närvarande i kundernas verksamheter med mål att ta hand om säkra och hållbara fastigheter.

Vi är ett litet team med styrkan att vi alltid vill möta våra kunder med en närvaro och med ett personligt möte. Hos oss får du alltid en nära kontakt och ett trevligt bemötande.

”Vi ser alltid till att ha en nära kontakt med våra kunder där vårt mål är att hjälpa, stora som små, att alltid uppfylla de krav som myndigheterna ställer på verksamheter samt fastigheter.”